МАК СОК Дооел е специјализирана фирма за увоз на нова и употребувана германска опрема за маркети и други видови продавници како и опрема за магацини (складови) основана во 1993г.
По најдобри цени, ние Ви нудиме голем избор на квалитетна германска опрема за Вашиот бизнис (маркет; железарија; бутик; книжара ; парфимерија; бижутерија; тобако ; гифт шоп и друго.
Повеќе години сме застапници за магацински палетни сталажи за реномираната фирма ИТС од Хрватска.

Располагаме со опрема на лагер во секое време сместена во новоизграден магацински простор од 1500 м2 и изложбен салон од 250м2 во кој може да се видат изложени експонати од поголемиот дел од опремата.
Со нашата опрема Вашиот стар продажен простор ќе добие сосема нов изглед, додека новоотворените ќе добијат европски уреден ентериер.
За сите сериозни партнери изработуваме идејно решение(проект) како да биде организиран деловниот простор.

Транспортот и монтажата се наша обврска.

mak-sok-magacin