Опрема за магацини

Голем избор на нова и половна опрема за вашиот магацин

Опрема за супермаркети

Набавете се на едно место за вашиот супермаркет

Додатна опрема

Голем избор на додатна опрма за вашите потреби

Производи

 • akc

  Акциски маси

  Повеќе
 • cart

  Колички за пазарење

  Повеќе
 • korpi1

  Корпи за пазарње

  Повеќе
 • mag1

  Магацинска количка

  Повеќе

Кои сме ние?

mak-sok-magacinМАК СОК Дооел е специјализирана фирма за увоз на нова и употребувана германска опрема за маркети и други видови продавници како и опрема за магацини (складови) основана во 1993г. За нас

projecy

Изработуваме идејно решение(проект) како да биде организиран деловниот простор.

Проекти

Зошто да не одберете нас


 ПРОФЕСИОНАЛНОСТ

Нудиме професионални услуги со висок квалитет .

LOOK THROUGH THE PROJECTS

 КВАЛИТЕТ

FКвалитет и сигурност со долгогодишно искуство

CONTACT US

 БЕСЛПАТЕН ТРАНСПОРТ И МОНТАЖА

OБесплатен транспорт и монтажа до вашиот објект

CHECK OUR THEME
 

Next Previous Препораки

Клиенти / Партнери/Соработници

Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client